Ons leven in Kigyos

Home

2007

In augustus 2007 staan we (Tony en Wim) op de camping bij Kathy en Johan in Kiskunmasja.

Met Arnold gaan we vandaag naar een ijssalon in Soltvatked, je weet niet wat je ziet, zoveel soorten ijs heb ik nog nooit in één keer bij elkaar gezien en dan al die vitrines met gebak. Zelfs uit Oostenrijk komen ze met bussen naar deze ijssalon.

Met een Hollandse makelaar gaan we kijken naar tanya´s in de buurt van Kiskunmajsa, dat viel wel wat tegen want ons werden tanya´s getoond die geen fundering hadden en dan de prijs, daar sloeg je steil van achterover. Arnold heeft een afspraak gemaakt met de plaatselijke makelaar en zo komen we bij ons stulpje. Er wordt volop gerestaureerd voordat het te koop wordt aangeboden maar wij mogen het al bekijken. Het was liefde op het eerste gezicht. Toch nog maar een andere ook bekijken je weet maar nooit! Even in laten werken en dan beslissen, het ging toch niet meer uit ons hoofd. De tanya in Kigyos is voor ons een plaatje en hakken de knoop door.

Eind november gaan we vliegen naar Budapest.

Wizz Air

Daar staan Peter en Karin ons op te wachten. De volgende dag gaan we naar de advacaat om te teken en naar Kiskunhalas om de paspoorten te laten controleren of we niet iets op onze kerfstok hebben, nou dat is gelukkig niet zo. Bij de bank openen we met Laszlo een rekening en vlug vlug ook nog net op tijd bij de Allianz de verzekering afgesloten. Gelukkig alles kan net in een dag. De auto van Arnold nemen wij mee terug naar Nederland, die moet voor de keuring.

Meer ons leven in Hongarije